Keçiören’de Açık Hava Sinema Keyfi Sürüyor
Keçiören Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarında düzenlediği Açık Hava Sinema Günleri, vatandaşlara nostaljik bir sinema deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Etkinlik kapsamında Türk sinemasının unutulmaz yapımları açık havada izleyiciyle buluşturulurken, ilçe sakinleri yaz akşamlarını sinema keyfiyle değerlendiriyor.

Etkinlik kapsamında bu sefer Yeşilçam’ın sevilen filmlerinden “Neşeli Günler”, Adnan Menderes Parkı’nda Keçiörenlilerle buluşturuldu.
Açık havada sinema izlemenin keyfini yaşayan vatandaşlar, aileleri ve sevdikleriyle birlikte keyifli bir yaz akşamı geçirdi. Her yaştan izleyiciyi bir araya getiren etkinlikte, Yönetmenliğini Orhan Aksoy’un, senaristliğini ise Sadık Şendil’in üstlendiği 1978 yapımı “Neşeli Günler” film gösterimi gerçekleştirildi.
Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen ve Ayşen Gruda başta olmak üzere Türk sinemasının unutulmaz isimlerini aynı kadroda buluşturan film; aile bağlarının, sevginin ve birlikteliğin her türlü kırgınlıktan daha güçlü olduğu mesajını bazen mizahi, bazen de duygusal bir dille izleyiciye aktardı.
Sıcak yaz akşamlarını film gösterimiyle değerlendirmeyi tercih eden Keçiörenliler ise kahkaha ve duygu dolu sahneler eşliğinde Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından birini açık havada izleme fırsatı buldu.
PAMUK ŞEKER VE PATLAMIŞ MISIR EŞLİĞİNDE SİNEMA KEYFİ
Keçiören Belediyesi, her yaştan izleyiciyi aynı alanda bir araya getirdiği etkinlikte, vatandaşlara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramında bulunuyor.
Etkinliklere katılan vatandaşlar, “Başkanımız Mesut Özarslan ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bizleri bu güzel etkinliklerle buluşturuyorlar. Ailelerimizle birlikte yaz akşamlarımız bir başka güzel oluyor. Allah hepsinden razı olsun.” sözleriyle memnuniyetlerini ifade ediyor.